Segueix-nos a les xarxes socials:

Joaquim Forn presentarà el llibre “Aquell Octubre” a la Biblioteca Central d’Igualada

L'acte tindrà lloc el 21 de febrer, organitzat per Òmnium Anoia

Joaquim Forn presentarà el llibre “Aquell Octubre” a la Biblioteca Central d’IgualadaACN/Nia Escolà

Òmnium Anoia ha organitzat per al dia 21 de febrer una presentació del llibre “Aquell Octubre” de Joaquim Forn i de la periodista Magda Gregori. L’acte, que tindrà lloc a les 19 h a la Biblioteca Central d’Igualada, comptarà amb la participació dels dos autors de l'obra. La presentació de l’acte anirà a càrrec d’Íngrid March, vicepresidenta d’Òmnium Anoia.

El llibre “Aquell Octubre” és una crònica viscuda de l’1 d’octubre de 2017 que dona veu a totes aquelles persones que el van fer possible. Els autors han fet més de dues-centes entrevistes per buscar els testimonis de diferents persones anònimes que van implicar-se directament o indirectament amb l’1-O i que, cinc anys després, han volgut narrar la seva experiència.

La presentació del llibre està organitzada per Òmnium Anoia amb la col·laboració de la Biblioteca Central d’Igualada i Llegim...? Llibreria.

I també, l'exposició "17 raons per parlar català"

Òmnium Anoia també proposa, fins al 17 de febrer, visitar a la seva seu l’exposició "17 raons per parlar català" (carrer de Santa Maria número 12 d’Igualada). El local va acollir, el passat 9 de febrer, una taula rodona moderada per Sílvia Martorell i amb la presència de l'Areli i l'Ariana, dues de les protagonistes de l'exposició que van establir un diàleg de complicitat amb el públic sobre les raons que els van dur a parlar català malgrat haver nascut fora de Catalunya.

L'exposició recull el testimoni de 17 persones de diferents àmbits de la societat igualadina que han adoptat el català com a llengua d’ús habitual malgrat no ser la seva llengua materna. L’objectiu de la iniciativa és combatre l’hàbit d’utilitzar el castellà amb persones desconegudes i animar la població a parlar el català amb naturalitat per tal que tothom, independentment de la seva procedència, pugui comunicar-se en aquesta llengua.

Prem per veure més contingut per a tu