El president del Govern espanyol , Mariano Rajoy, ha avançat avui que demà, en el seu discurs de cloenda de la Convenció nacional del PP , parlarà sobre la reforma tributària prevista, en què ha recalcat que hi haurà una baixada successiva d'impostos en els propers anys .

Rajoy ha exposat aquesta intenció en la seva intervenció en un col · loqui amb integrants de Noves Generacions del PP , en el marc de la Convenció nacional del partit que se celebra a Valladolid .

El cap de l' Executiu ha garantit que seguirà mantenint la mateixa política econòmica després de la sèrie de reformes que ha aprovat durant els dos primers anys de legislatura .

Entre les reformes més importants que hi ha pendents ha citat la dels impostos .

Rajoy ha explicat que, en arribar al Govern, es va trobar amb una situació que ha dit que el va obligar a prendre decisions que , "en condicions normals" , no hauria adoptat " de cap de les maneres" , com pujar els impostos.

" A partir de l'any que ve, ja començarà una sèrie de baixades successives d'impostos al llarg de diversos anys , i aquesta serà una reforma important" , ha subratllat .

Aquesta reforma s'abordarà després que conclogui els seus treballs en les pròximes setmanes el comitè d'experts creat pel Govern per preparar un esborrany que haurà de ser analitzat després per l'Executiu .