Segueix-nos a les xarxes socials:

Victòria Álvarez veu com a "paripé" la renúncia als privilegis de Jordi Pujol

Victòria Álvarez, exparella de Jordi Pujol Ferrusola, a qui va denunciar per ocultar la seva fortuna al fisc i portar bosses de diners a Andorra, va qualificar de "pari-pé" la renúncia de l'honoris per part de l'expresident català Jordi Pujol i va augurar que "sortiran més draps bruts de la família".

Ahir, Victòria Álvarez va avisar que encara queden per conèixer-se públicament molts aspectes dels negocis suposadament ocults de la família Pujol, ja que sospita que el seu patrimoni superarà els 3.000 milions d'euros: "encara queda molt per sortir i per explicar". "Sortiran més coses, això continuarà", va advertir l'exparella de Jordi Pujol Ferrusola, qui el pròxim 15 de setembre compareixerà com a imputada a l'Audiència Nacional.

Segons Álvarez, l'expresident Jordi Pujol va fer la seva confessió pública en sentir-se "acorralat", ja que la justícia "està funcionant".

Álvarez ha indicat, a més, que, mentre Jordi Pujol i Marta Ferrusola van mantenir sempre una conducta austera, segons el seu parer perquè és el més habitual en persones de la seva generació, els seus fills "són d'una ostentació tremenda".

Prem per veure més contingut per a tu