Segueix-nos a les xarxes socials:

La Catalunya Central disposarà de 170 punts de participació i 493 taules el 9-N

Al Bages s´habilitaran 177 meses i hi haurà 40 locals. Al Berguedà es podrà votar en 59 meses repartides en 32 locals arreu de la comarca. El Solsonès tindrà un centre de participació a cada municipi. A l´Anoia, hi haurà 36 locals amb un total de 122 meses. L'adjudicació de punts de participació genera sorpresa entre alguns votants que s'hauran de desplaçar

La Catalunya Central disposarà de 170 punts de participació i 493 taules el 9-N. Al Bages s´habilitaran 177 meses i hi haurà 40 locals habilitats a tots els municipis de la comarca. A part de Manresa, Sant Joan de Vilatorrada serà l´únic municipi amb més d´un local: l´IES Quercus i l´IES Cardener, amb sis i vuit taules respectivament. Al Berguedà es podrà votar en 59 meses que estaran repartides en 32 locals arreu de la comarca. Berga serà l´únic municipi amb més d´un punt de votació: l´IES Guillem de Berguedà, amb vuit taules, i el Serra de Noet amb set. A l´Anoia, hi haurà 36 locals amb un total de 122 meses. El Solsonès tindrà un centre de participació a cada municipi i a tots hi haurà una única taula, amb l´excepció de Solsona, on s´habilitaran vuit meses.

Sorpresa en l'adjudicació de meses

L'adjudicació de punts de votació del 9-N a Manresa ha generat sorpresa entre veïns que hauran de desplaçar-se a centres de participació lluny dels seus domicilis, malgrat viure a prop d'altres punts on es podrà votar.

En concret, a la capital del Bages s'han habilitat cinc punts de participació, que són els instituts de la ciutat, que tindran un total de 63 meses. A l'hora de fer la distribució, però, no tothom podrà votar al punt més proper de casa. Així, la web de participa2014.cat envia veïns que viuen al mateix carrer d'un institut a un altre. És el cas, per exemple, de veïns del passeig de Pere III, el carrer Carrasco i Formiguera o la plaça Valldaura, que malgrat tenir el Lluís de Peguera més a prop i en alguns casos gairebé a tocar de casa, hauran d'anar fins al barri de la Parada per votar al Pius Font i Quer. I veïns del mateix carrer del Pius, l'Amadeu Vives, hauran de recórrer un quilòmetre fins al Lacetània per tal de poder dipositar la seva papereta.

Prem per veure més contingut per a tu