El Govern central ha confirmat que ja s'ha identificat 51 espanyols a l'avió sinistrat als Alps francesos.

El gabinet de crisi creat per l'Executiu per seguir l'evolució d'aquest accident ha fet públic un comunicat en el qual detalla que "fonts del ministeri de l'Interior confirmen que s'ha identificat dues noves víctimes de nacionalitat espanyola" en aquest avió.

Per això, subratlla que "el nombre de víctimes espanyoles certificades d'acord amb els criteris de les Forces i Cossos de Seguretat en aquest moment puja a 51".

El gabinet de crisi del Govern ha mantingut aquest matí una reunió després de la qual han comparegut davant els periodistes el secretari d'Estat de Relacions amb les Corts, José Luis Ayllón,i el secretari d'Estat de Seguretat, Francisco Martínez.

En aquesta compareixença s'havia informat que els treballs d'identificació realitzats permetien assegurar que hi havia 49 passatgers espanyols entre els passatgers d'aquest avió.

Però han precisat que es tractava d'una dada provisional en espera de finalitzar el procés d'identificació, encara que han subratllat que era una xifra "molt pròxima a la definitiva".

Fonts de la investigació de l'accident van avançar a Efe, poc després de la compareixença dels secretaris d'Estat, que ja eren 51 els espanyols que viatjaven a l'avió.

Aquesta xifra ha estat confirmada oficialment a primera hora de la tarda pel gabinet de crisi, que té previst tornar a reunir-se demà a les 9:00 hores.