Segueix-nos a les xarxes socials:

El grup de Forcades encara no ha decidit si va amb el "Sí que es pot"

Procés Constituent ha assegurat que no hi ha cap acord tancat per una candidatura de confluència amb Podem, ICV i EUiA. La formació liderada per Teresa Forcades ha aclarit que no prendrà cap decisió fins que la proposta sigui debatuda i aprovada pels òrgans interns. Aquest dissabte tenen prevista una reunió i es podria ratificar la decisió si es considera que hi ha tots els elements per fer-ho.

Aquest dimecres a la nit es va fer públic el nom de la coalició electoral Catalunya Sí que es Pot i un full de ruta que passa per un procés constituent que permeti decidir tant l'encaix de Catalunya com el model econòmic i social.

"Seguim treballant i no donarem el vistiplau a cap pacte ni prendrem cap decisió sense haver-ho debatut, treballat i aprovat prèviament als òrgans i espais amb què ens hem dotat", afirma Procés Constituent, i afegeixen que la formació ha apostat des dels seus inicis per una "pràctica política transformadora que canviï de manera fonamental les formes de fer la política institucional".

Prem per veure més contingut per a tu