Segueix-nos a les xarxes socials:

Òmnium del Berguedà fa una campanya amb rostres locals

Quinze berguedans de diferents sectors donen la cara en suport del procés independentista

Òmnium del Berguedà fa una campanya amb rostres localsD.C.

Òmniun Cultural del Berguedà ha dut a terme una campanya en què quinze persones de diferents sectors de la comarca apareixen en uns cartells donant suport al procés cap a la independència abans de les eleccions del 27-S. En total s'han fet uns 400 cartells, la majoria dels quals s'han penjat a parets de carrers i també en comerços de Berga però també de poblacions com Avià, Bagà o la Pobla de Lillet.

Fonts d'Òmnium Cultural del Berguedà han explicat que la iniciativa du per nom "Microlíders" i s'emmarca en la campanya a nivell nacional "Ara és l'hora". Cada associació local o comarcal de l'entitat pot decidir si la fa o no. En el seu cas han aconseguit el suport de personatges del món de l'esport com Dani Tristany, els músics Jordi Barnola i Ignasi Ballús i també de persones sense càrrecs com la religiosa vedruna Bernarda Homs o la representant de la gent gran Ramona Bruch, la mestra Georgina Casals així com també l'alcaldessa de Berga, Montse Venturós (CUP), el cap de files de CiU, Antoni Biarnés, i la d'ERC, Ermínia Altarriba, entre d'altres.

Fonts d'Òmnium Cultural han explicat que aquesta iniciativa està tenint un bon ressò i acollida tant pels protagonistes com pels ciutadans, a qui crida l'atenció veure una persona coneguda protagonitzant la campanya.

Prem per veure més contingut per a tu