Segueix-nos a les xarxes socials:

Duran acusa Rajoy d'una responsabilitat "immensa" en "l'embolic" català

El líder d'UDC, Josep Antoni Duran i Lleida, va afirmar ahir que la responsabilitat del president del govern central i del PP, Mariano Rajoy, és "immensa" en el "preocupant embolic" en què ha quedat Catalunya després de les eleccions.

Duran va assegurar en la seva carta setmanal a la militància que pateix més "pel país que pel partit", perquè creu que Catalunya està en una situació d'"inestabilitat, d'incerteses, d'ingovernabilitat i de divisió", encara que va remarcar que no es deixaran impressionar per la "intempèrie política". El líder d'UDC va augurar que no serà "fàcil" resoldre el "trencaclosques polític" al voltant de la investidura del President de la Generalitat i del full de ruta sobiranista, que negocien Junts pel Sí i CUP. "Després de la gran festa dels sentiments, de la il·lusió i del cor, ara què?", va expressar el democratacristià, que es va preguntar si aquestes dues forces "s'aclariran" o, en canvi, "patirem tots junts les conseqüències de les seves grans contradiccions".

En tot cas, Duran va acusar Rajoy de ser responsable de la situació per "l'irreverent immobilisme" dels últims anys i per haver "tirat llenya i musculatura" als sentiments independentistes.

Prem per veure més contingut per a tu