Segueix-nos a les xarxes socials:

L'ANC demana 'responsabilitat' als 72 diputats independentistes

L'entitat ha fet pública aquest dilluns la resolució redactada en la reunió interna de dissabte

L'ANC demana 'responsabilitat' als 72 diputats independentistesANC

El president de l´Assemblea Nacional Catalana, Jordi Sànchez, i la vicepresidenta, Rosa Alentorn, han presentat aquest dilluns al matí la ´declaració de Vilanova´, redactada en le reunió del Secretariat Nacional de l'organització que es va celebrar dissabte passat, i que resumeix el posicionament polític de l´entitat davant l´escenari actual.

Sànchez ha apel·lat a la "majoria dels 72 diputats que respon a la pluralitat de la societat catalana" per recordar-los que "la unitat és indispensable" i "formar govern, un pas imprescindible".

En el document presentat, l´ANC crida "a les entitats cíviques i socials i a les forces polítiques democràtiques", a estar alerta davant els "atacs" a les institucions catalanes i no fer marxa enrere "en el camí cap a la independència", i en la construcció de la República Catalana.

En la declaració de Vilanova l'entitat també recull els següents postulats:

-"Considerem com a únic escenari factible un acord de govern que se sustenti en totes les sensibilitats de l´independentisme".

-"Treballarem per consolidar i ampliar la majoria social i mantenir la cohesió social que vol destruir l´Estat espanyol, d´acord amb el nostre full de ruta".

-"Demanem a les nostres institucions la concreció de les mesures que millorin el benestar social i els drets laborals, en el procés constituent d´una República Catalana lliure, democràtica i socialment justa".

Prem per veure més contingut per a tu