Segueix-nos a les xarxes socials:

Els Bombers alerten del risc d'incendi forestal a Catalunya

Ja fa més de 50 dies que no plou i molts punts de Catalunya acumulen una "sequera significativa"

Els Bombers de la Generalitat han alertat aquest diumenge del risc d'incendi forestal ja que fa més de 50 dies que no plou i molts punts de Catalunya acumulen "sequera significativa".

En un comunicat, han informat que aquest diumenge es preveu un episodi de vent al nord-est de Catalunya que incrementarà el risc d'incendi forestal.

A més, també s'ha de tenir en compte que tot i que les sequeres i incendis són més habituals a l'estiu, les temperatures d'aquest hivern estan essent superiors del que correspondria.

Els Bombers preveuen que les sequeres es puguin prolongar fins al març de 2016, especialment a les zones del litoral de Barcelona, el Prepirineu, la zona sud del Bages (Barcelona), el Pallars Jussà (Lleida), i les Terres de l'Ebre (Tarragona).

El període de vent pot allargar-se fins al 7 de gener, per la qual cosa la Direcció General de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvament demana extremar les precaucions, i remarca que en qualsevol situació de perill els ciutadans han de trucar al telèfon d'emergències 112.

Prem per veure més contingut per a tu