Segueix-nos a les xarxes socials:

Carmena obre una investigació per aclarir responsabilitats pel cas de l'espectacle de titelles

L'Ajuntament de Madrid obrirà una investigació "profunda" de l'espectacle de titelles per analitzar quines responsabilitats cal depurar i decidir sobre el futur de l'edil de Cultura, Celia Mayer, que va dir que estudiarà si retira la demanda contra els artistes mentre creixen els suports i les crítiques.

Els titellaires (Raúl García Pérez, de 34 anys, i Alfonso Lázaro de la Torre, de 29), que estan a la presó sense fiança per ordre del jutge de l'Audiència Nacional Ismael Moreno, han presentat un recurs contra la seva presó en què neguen que enaltissin el terrorisme i que incitessin a l'odi amb els seus "ninots de drap", en la funció de divendres passat en una plaça del districte de Tetuan.

L'alcaldessa, Manuela Carmena, va demanar ahir perdó pel cas i ha admès que no es va fer una tasca d'anàlisi i seguiment per saber quin era el contingut de l'obra, com sí ho va haver a altres activitats d'aquestes festes de Carnestoltes.

No obstant això, creu que malgrat el "mal" causat a l'Ajuntament i als nens ha existit un "rigor excessiu" del jutge en dictar presó sense fiança per als artistes per una obra emmarcada en el context del carnestoltes.

Prem per veure més contingut per a tu