Segueix-nos a les xarxes socials:

Ensenyament obre un expedient informatiu als Maristes de Sants-Les Corts pels abusos sexuals

La conselleria s'ha posat en contacte amb els centres concertats per revisar els seus protocols per casos similars

Ensenyament obre un expedient informatiu als Maristes de Sants-Les Corts pels abusos sexualsACN

El Departament d'Ensenyament ha emès un comunicat en el que es defensa assegurant que tan bon punt va tenir coneixement, el dia 2 de febrer, dels fets denunciats al Col·legi Maristes de Sants-Les Corts va iniciar un expedient informatiu al centre educatiu, a través del Consorci d'Educació de Barcelona, per tal de valorar la seva actuació. L'ens afegeix que, al mateix temps, ha posat a disposició del centre i les famílies la unitat especial del Departament, USCE -Unitat de Suport a la Convivència Escolar- per poder oferir-los el suport especialitzat necessari.

Segons el text, Ensenyament farà arribar al jutjat instructor tota la informació derivada de l'expedient que es consideri rellevant. A més, a la vista dels fets que el procediment penal consideri provats, el Departament actuarà amb total fermesa i prendrà les mesures oportunes en funció de les responsabilitats que en puguin derivar.

Finalment, el departament defensa que té protocols actius per aquesta mena de casos, els quals estan a disposició de la comunitat escolar. La conselleria també s'ha posat en contacte amb els centres educatius concertats per dur a terme una revisió dels seus protocols, per poder realitzar si calen les modificacions pertinents.

Prem per veure més contingut per a tu