Segueix-nos a les xarxes socials:

Barack Obama mantindrà reunions bilaterals amb Sánchez, Rivera i Iglesias

Dilluns, el president dels EUA es reunirà amb els líders polítics després d'un dinar al Palau Reial

El president dels Estats Units, Barack Obama, mantindrà trobades bilaterals amb els líders del PSOE, Pedro Sánchez; de Ciutadans, Albert Rivera; i de Podem, Pablo Iglesias, dilluns que ve a Madrid, després del dinar que oferiran els reis al Palau Reial al mandatari nord-americà. Està previst que Obama arribi avui a l'estat espanyol procedent de Polònia.

Fonts de les tres formacions van confirmar aquestes cites, que se celebraran als Teatres del Canal, on el mandatari nord-americà té programada una trobada amb joves empresaris, la seva última activitat de la jornada a Madrid abans de tornar al seu país.

Les trobades seran després del dinar que oferiran els reis a Obama al Palau Reial i al qual assistiran Sánchez i Rivera, així com el president del govern en funcions, Mariano Rajoy, i el líder de Podem, Pablo Iglesias. Ahir, Iglesias va assegurar que li "sobra" el menjar i la foto amb Barack Obama, en referència a la recepció al Palau Reial, perquè, segons va dir, el que a ell li agradaria és parlar de política amb el president de EUA.

La Casa Blanca va confirmar que el viatge a Espanya de Barack Obama es mantenia tot i la matança de cinc policies dijous passat a Dallas, a Texas, però no va descartar que pugui haver-hi canvis en el programa "si la situació ho requereix".

El portaveu de la Casa Blanca, Josh Earnest, va assegurar en una conferència de premsa a Varsòvia que no tenia "cap canvi per anunciar" respecte al viatge d'Obama, que avui ha d'arribar a Sevilla.

Prem per veure més contingut per a tu