Segueix-nos a les xarxes socials:

Deneguen l'ajornament del judici a l'excandidat de PxC a Manresa acusat d'assassinat a Tailàndia

Un tribunal tailandès va denegar ahir la sol·licitud de l'excandidat de PxC a Manresa Artur Segarra, únic acusat de l'assassinat del seu compatriota David Bernat a Bangkok, per ajornar l'inici de les vistes del judici oral, fixat per a l'1 de desembre del present any.

Segarra, qui es declara innocent dels tretze càrrecs que se li imputen, entre ells l'assassinat premeditat, havia demanat el retard per ampliar el període de preparació de la seva defensa.

Els magistrats també van denegar el canvi de l'advocat d'ofici assignat, que l'acusat va sol·licitar el passat 10 d'agost durant una reunió amb el seu representant legal a la sala del tribunal penal de Rachadapisek, al nord de Bangkok. Sí que van accedir, això no obstant, al lliurament de la còpia de la investigació policial en la qual es basa la fiscalia.

El pròxim 14 de setembre, Segarra tornarà al tribunal per recollir les més de 2.000 pàgines que detallen les indagacions.

Segrest, robatori, extorsió, falsificació de documents i destrucció de proves, entre d'altres, són delictes que se sumen a l'assassinat i posterior esquarterament del consultor també català David Bernat. Si és declarat culpable, Segarra afronta una sentència màxima a la pena de mort.

El 17 d'octubre, el presumpte culpable acudirà als jutjats per a la celebració d'una vista preparatòria del judici oral, que durarà des de l'1 de desembre fins al febrer.

Prem per veure més contingut per a tu