Segueix-nos a les xarxes socials:

Arrimadas diu que Cs és el canvi real perquè el PSC vol un tripartit

Arrimadas diu que Cs és el canvi real perquè el PSC vol un tripartitefe

La candidata de Ciutadans (Cs) a la presidència de la Generalitat, Inés Arrimadas, va afirmar ahir que el vot a la seva formació representa el «canvi de veritat», perquè «el que volen Podem i Miquel Iceta -candidat del PSC-» és reeditar un tripartit amb ERC i els independentistes, «allargar el procés».

Arrimadas va protagonitzar un míting a la Seu Vella de Lleida al costat del candidat de Ciutadans en aquesta circumscripció, Jorge Soler, davant unes quatre-centes persones, i al final de l'acte un espontani va cridar «llibertat presos polítics».

Durant la seva intervenció en el míting, la candidata a les eleccions del 21 de desembre va considerar que Catalunya necessita un «canvi de veritat», que posi fi al procés independentista i obri una «nova etapa de convivència i d'oportunitats econòmiques». Inés Arrimadas va advertir que hi ha partits com els independentistes que volen «allargar el procés per vies directes», mentre que d'altres també volen prolongar-lo per «vies indirectes», com aquelles formacions que «volen fer un tripartit amb ERC».

«Un canvi de veritat no és reeditar un tripartit com volen els senyors de Podem i Iceta. Tampoc ho és allargar el procés perquè els mateixos faran el mateix. Res d'això és un canvi. L'únic canvi de veritat és el vot a Ciutadans, perquè vol posar fi al procés i obrir una nova etapa. Això sí que és un canvi de veritat», va argumentar la candidata en el míting de Lleida, província on Ciutadans aspira a aconseguir el seu tercer diputat.

Dos «fitxatges» mediàtics

El premi Nobel de literatura Mario Vargas Llosa donarà el seu suport a la formació de Ciutadans a les eleccions a Catalunya del 21 de desembre, i participarà cinc dies abans, el dissabte dia 16, en un acte de campanya a Barcelona, segons van informar ahir a Efe fonts del partit.

L'escriptor Vargas Llosa serà el convidat al costat de l'exprimer ministre socialista de França Manuel Valls, d'ascendència catalana, a l'acte electoral que estarà encapçalat pel president de Ciutadans, Albert Rivera, i la candidata a la presidència de la Generalitat, Inés Arrimadas.

Prem per veure més contingut per a tu