Segueix-nos a les xarxes socials:

Hernando: «Hem tingut pomes podrides que hem tret del cistell i portat als tribunals»

El PP va qualificar de «cortina de fum» les paraules del cap de la Gürtel, Francisco Correa, que va ratificar al Congrés les seves paraules sobre el finançament irregular del PP, i va insistir que el president del partit, Mariano Rajoy, no estava al cas de les activitats de la trama i que, quan va arribar a la presidència del partit, va deixar de contractar la xarxa d'empreses.

Preguntat per la declaració de Correa, el portaveu del Grup Popular, Rafael Hernando, va negar-ho tot: «Ni Rajoy ni José María Aznar tenien el control d'això, perquè estatutàriament els qui s'encarreguen dels comptes són el tresorer i el gerent».

Hernando va declinar fer valoracions sobre les paraules de Correa en considerar que «busca pagar la menor pena possible i sempre llança la culpa als altres». «Intenten estendre cortines de fum»,va afirmar. També va afegir que l'important és la reacció dels partits davant la corrupció: «Aquí, qui la fa la paga i no es tapa ningú. Som gent honesta, que hem tingut pomes podrides que hem treta del cistell i portat a tribunals a criar cucs».

El president de Ciudadans, Albert Rivera, va afirmar que la declaració de Correa mostra que el PP «és un partit que es descompon per la corrupció».

Prem per veure més contingut per a tu