El comissari cap de la Comissaria Superior de Coordinació Central de Mossos d'Esquadra, Rafel Comes, va informar ahir que els investigadors del cos policial no van trobar explosius ni tampoc armes al domicili de l'home abatut la matinada d'aquest dilluns per l'intent d'atemptat a una comissaria dels Mossos d'Esquadra de Cornellà de Llobregat.

Tot i això, els agents van sortir del bloc d'habitatges amb diverses caixes, maletes i borses amb objectes que van confiscar, que examinaran posteriorment per intentar determinar el motiu de l'atac i si l'autor tenia vincles amb el terrorisme gihadista. Comes va explicar que trigaran dies o setmanes a analitzar algunes de les informacions trobades al pis perquè poden tenir «components tecnològics».

El mateix Comes va detallar que els primers a entrar a l'habitatge de l'home que van abatre ahir, van ser els Tedax dels Mossos d'Esquadra, que «han assegurat el lloc». A més, per seguretat es va desallotjar de forma preventiva tots els veïns de l'immoble, que va poder tornar-hi més tard. L'escorcoll es va allargar durant unes cinc hores.

A més a més, els Mossos van completar amb les empremtes la identificació d'Abdelouahab T., que tenia 29 anys d'edat. En la mateixa roda de premsa, Comes va afegir que la identitat de l'home, nascut a Algèria el 1989, es va poder confirmar ahir mateix «a nivell d'Estat, dels arxius d'identificació decadactilar».

Comes va puntualitzar que encara falta enviar les empremtes de l'abatut a l'organisme internacional que recull les bases de dades de policies europees.