L'alcaldessa d'Avilés, Mariví Monteserín, va afirmar ahir que Avilés viu «un dia molt trist, un dia de dol, però també hem d'agrair la solidaritat de tantíssima gent amb el nostre municipi en aquests moments difícils, perquè tot Astúries s'ha solidaritzat amb Avilés».

Monteserín va fer aquestes declaracions durant la multitudinària concentració silenciosa en homenatge a les víctimes de l'accident d'Alsa d'abans-d'ahir a Avilés, on va ser acompanyada per tota la corporació municipal, el president de la Junta del Principat, Pedro Sanjurjo, la delegada del Govern, Delia Llosa, el president d'Alsa, Jacobo Cosmen, els líders dels partits regionals i centenars de ciutadans que van mostrar la seva consternació.

La plaça d'Espanya va omplir-se de ciutadans per fer cinc minuts de silenci d'homenatge als cinc morts en l'accident d'ahir i enviar força als ferits que segueixen hospitalitzats.

Monteserín va agrair la feina dels treballadors dels serveis públics en l'accident d'ahir. «Cal agrair la feina feta a tots els que han donat un cop de mà en aquests moments tan complicats perquè tot ha funcionat bé».