Segueix-nos a les xarxes socials:

La Generalitat decreta dos dies de dol per les dotze víctimes dels aiguats a l'illa de Mallorca

La Generalitat va decretar ahir dos dies de dol per les víctimes mortals dels aiguats que aquesta setmana han afectat l'est de la illa de Mallorca. Ho va fer publicant-ho al DOGC un 12 d'octubre, un fet excepcional donat que, en ser considerat festiu a tot l''Estat, només es publica una edició si així ho decreta la Secretaria del Govern.

Així, les banderes van onejar a a mig pal ahir i ho faran avui als edificis i les dependències de la Generalitat i en les corporacions públiques de Catalunya en record i homenatge de les víctimes.

D'acord amb el darrer balanç, en els aiguats van morir 12 persones, set homes i cinc dones, després que dijous els equips d'emergències trobessin els cossos d'un home i una dona en una zona pròxima a Artà. Amb tot, un nen de cinc anys continuava anit desaparegut.

Els reis d'Espanya, Felip VI i Letícia, van visitar ahir el municipi mallorquí de Sant Llorenç des Cardassar, afectat per greus inundacions dimarts, i van conversar amb els veïns que els esperaven als carrers amb motiu de la visita reial.

Els reis, acompanyats de la presidenta del Govern balear, Francina Armengol, i el ministre de Ciència, Pedro Duque, entre altres autoritats, van visitar diverses cases afectades.

Prem per veure més contingut per a tu