15 de novembre de 2018
15.11.2018

Busquen un home que pot haver caigut en una riera de la Garrotxa enmig del temporal

Protecció Civil havia rebut a les set de la tarda 1.200 trucades al telèfon d'emergències 112 a causa de les fortes pluges

15.11.2018 | 20:30
Un vehicle dels Mossos

Sis dotacions dels Bombers de la Generalitat amb els Grup d'Actuacions d'Especials (Grae) i el suport dels Mossos d'Esquadra busquen de manera intensiva un home que pot haver caigut a la riera de Sant Ferriol, a la Garrotxa, enmig del temporal de pluja, segons han relatat testimonis oculars al cos d'emergències. El primer avís del fet s'ha rebut cap a les cinc de la tarda, i els Bombers l'han començat a buscar cap a les sis, quan s'ha constatat que l'alerta podia tenir base. A les set s'hi ha incorporat els efectius del Grae, i des d'aleshores es busca l'home, que podria ser de mitjana edat i estranger, per aquesta zona de la comarca garrotxina.

Aquesta és l'actuació més destacada de les 512 que els Bombers han fet en relació a les precipitacions des de primera hora del matí i fins a les vuit del vespre. On se n'han fet més ha estat a la Regió d'Emergències Metropolitana Nord, on n'hi ha hagut 268, sobretot a Rubí i Terrassa.

A la Regió d'Emergències Metropolitana Sud se n'han fet 161, que sobretot s'han situat a l'última hora de la tarda. És el mateix que ha passat a la regió de Girona, amb 48 avisos acumulats sobretot de mitja tarda endavant. Després, la regió Centre i la de les Terres de l'Ebre han acumulat 14 serveis cadascuna. I pel darrer, la regió de Tarragona n'ha acumulat 5 i la de Lleida 2.

La pluja ha comportat incidències diverses, com per exemple problemes amb el subministrament elèctric. A Terrassa, a l'entorn de mil abonats han quedat sense llum, i la previsió de la companyia és que el servei es restableixi entre les nou i les onze de la nit. Al barri barceloní de Sant Martí hi ha més de 2.600 abonats afectats. Aquí, es preveu que la llum torni cap a les nou de la nit.

Protecció Civil havia rebut a les set de la tarda 1.200 trucades al telèfon d'emergències 112 a causa de les fortes pluges. La majoria d'avisos s'han produït al Vallès Occidental, concretament 695, seguit del Barcelonès, amb 215, i del Baix Llobregat, amb 151.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit