Segueix-nos a les xarxes socials:

El Govern acusa l'executiu espanyol de «trencar» el diàleg però seguirà «a la taula»

Aragonès lamenta que Sánchez «cedeixi» a la pressió de l'ultradreta espanyola per «manca de valentia o convicció»

El Govern acusa l'executiu espanyol de «trencar» el diàleg però seguirà «a la taula»| ACN

El vicepresident del Govern, Pere Aragonès, ha assegurat en una roda de premsa al Palau de la Generalitat que "és el govern espanyol qui ha abandonat el diàleg" i ha assegurat que l'executiu català "ni ho ha fet ni ho farà". En aquest sentit, Aragonès ha explicat que el Govern segueix a la taula i hi seguirà sempre i ha destacat que sempre estaran compromesos amb una solució democràtica a un conflicte polític.

D'altra banda, el vicepresident també ha lamentat que l'executiu espanyol "hagi cedit" a la pressió de la ultradreta, en referència a la manifestació convocada per aquest diumenge convocada per Vox, Ciutadans i el PP, i ha assegurat que demostra "manca de valentia o convicció". "Aquest pas enrere dóna per bons els arguments que han exhibit Casado, Ribera i Abascal", ha apuntat Aragonès.

Aquestes declaracions responen a l'anunci de la vicepresidenta de l'executiu espanyol, Carmen Calvo, que ha retret al Govern "no acceptar" la seva proposta de diàleg, que ha qualificat de "destí final".

Prem per veure més contingut per a tu