Segueix-nos a les xarxes socials:

L'acusació demana presó permanent per al processat per la mort de Diana Quer

L'acusació particular, que exerceixen els pares de Diana Quer, ha sol·licitat que José Enrique Abuín Gey, àlies El Chicle, sigui condemnat a presó permanent revisable pel segrest, violació i assassinat de la jove madrilenya, ocor-regut a A Pobra do Caramiñal (la Corunya) l'agost del 2016.

Així ho sol·licita en l'escrit de qualificació provisional remès al Jutjat d'Instrucció 1 de Ribeira, segons van confirmar fonts del procés, després que la setmana passada la jutgessa decidís donar per finalitzada la instrucció i obrir el procés que portarà a l'obertura del judici oral amb Abuín Gey com a únic acusat. En el seu escrit, l'acusació particular considera El Chicle culpable dels delictes de detenció il·legal, agressió sexual i assassinat. Atesa la circumstància d'aquests dos últims càrrecs, demana per a ell una pena de presó permanent revisable. Així mateix, reclama una indemnització per als familiars de la jove de 300.000 euros, mesures d'allunyament i la prohibició de comunicar-se amb ells per un període superior a 10 anys a la condemna.

En el seu relat dels fets que van tenir lloc l'agost del 2016, l'acusació considera que El Chicle va abordar Diana Quer al carrer quan tornava a casa de les festes de Pobra, la va agredir i la va introduir a la força al seu cotxe amb la intenció d'«atemptar contra la seva llibertat sexual».

Posteriorment, la va conduir a una nau abandonada, on la va agredir sexualment i la va assassinar. Un cop morta, va tirar el cadàver a un pou, on va ser trobat 500 dies després.

Prem per veure més contingut per a tu