Segueix-nos a les xarxes socials:

Juanma Moreno acusa el Govern de «voler marginar» els catalans d'origen andalús

El president d'Andalusia diu que oferirà "empara" i "orientació jurídica, legal i social perquè ningú se senti menyspreat per la deriva independentista de Catalunya"

Juanma Moreno acusa el Govern de «voler marginar» els catalans d'origen andalús

El president d'Andalusia, Juanma Moreno, ha acusat el Govern de voler "trepitjar" i "marginar" els catalans d'origen andalús. En declaracions a la premsa des de Barcelona, Moreno ha dit que el seu executiu vol estar "molt a prop dels andalusos que van emigrar" a Catalunya i que els oferirà "empara" i "suport", així com "orientació jurídica, legal i social perquè ningú se senti menyspreat ni marginat per la deriva independentista de Catalunya". Segons Moreno, el govern d'Andalusia serà "dic de contenció" davant de la Generalitat independentista i per això ha creat una Direcció General d'andalusos a l'exterior per ajudar tots els qui han emigrat, "especialment a Catalunya, que és on més problemes tenen".

Moreno ha dit que ell mateix va néixer a Barcelona, "fill de la immigració". "Alguns vam tornar, i altres es van quedar, i aquests necessiten tot el nostre aixopluc i suport, del seu govern, i el tindran", ha afegit.

"Des del govern d'Andalusia no permetrem que es trepitgin o es menyspreïn els drets dels andalusos a Catalunya", ha reiterat Moreno, exigint que "es respectin els drets" dels catalans d'origen andalús i les seves tradicions.

Prem per veure més contingut per a tu