Segueix-nos a les xarxes socials:

VÍDEO | Així es trenca la tranquil·litat en una cala de la Costa Brava

Vaixells que porten joves de festa esguerren sovint paisatges privilegiats

This browser does not support the video element.

Així es trenca la tranquil·litat en una cala de la Costa Brava

La majoria de la gent que camina per arribar a una cala de la Costa Brava, o que hi fondeja amb una embarcació petita, busca sobretot la tranquil·litat de què no pot gaudir en les platges grans de les localitats turístiques, normalment plenes de gent i on és més habitual haver de patir els sorolls i les músiques dels veïns.

Tot sovint, però, apareixen elements imprevists que poden esguerrar el gaudi del paisatge més privilegiat. És un fenomen que es pot donar a qualsevol punt de la costa catalana. Per exemple, es pot donar a les cales entre Lloret de Mar i Tossa on fondegen els enormes vaixells que porten grups de joves a ballar com si fossin en una discoteca o a saltar amb estris inflables com si fossin en un parc aquàtic.

Grans catamarans com els del vÍdeo s'encarreguen d'entretenir grups d'adolescents amb ganes de gresca, i mentre ells fan negoci els innocents que pretenien gaudir de la cala amb tranquil·litat es veuen sotmesos a un estrèpit de reggaeton i als crits dels animadors, de manera que et poden esguerrar el dia. Es podria evitar si mantinguessin els vaixells a una distància suficient de la costa.

Prem per veure més contingut per a tu