Segueix-nos a les xarxes socials:

Puigdemont proposa crear una plataforma negociadora amb un mediador a l'Estat

L'expresident de la Generalitat Carles Puigdemont va proposar ahir a l'Estat espanyol crear una «plataforma de negociació» disposada a «resoldre políticament» el conflicte català i que compti amb la presència «d'un mediador internacional».

Segons l'expresident de la Generalitat, que encara es troba a Brussel·les, «la primera apel·lació que hem de fer no és una petició de diàleg en abstracte, sinó que en concret proposem a l'Estat una plataforma de negociació per resoldre políticament aquest conflicte».

L'esmentada plataforma, va explicar l'expresident, ha d'estar en condicions d'abordar qüestions com «el dret d'autodeterminació» i «el que va passar a l'octubre del 2017», així com de demanar a l'Estat espanyol «que reverteixi els efectes de la repressió, la qual ho dificulta tot.

Segons Puigdemont, a Catalunya s'ha de contemplar la possibilitat que el diàleg i la negociació no acabin fructificant i, en aquest sentit, va indicar que «ens hem de preparar, una vegada apreses les lliçons» extretes dels esdeveniments del mes d'octubre del 2017.

Prem per veure més contingut per a tu