Segueix-nos a les xarxes socials:

Montserrat acollirà dissabte una pregària pels encausats pels fets del 2017

Familiars i amics dels líders polítics i socials catalans encausats per l'1 d'octubre han organitzat per a dissabte que ve una vigília d'oració i reflexió a la basílica de Santa Maria de Montserrat.

Segons ha informat el portal d'informació religiosa Catalunya Religió.cat, la convocatòria es fa «davant la imminència de la sentència del judici» i és una iniciativa «de cristians de diverses procedències i sensibilitats, en solidaritat amb els presos i els exiliats catalans per motius polítics» que han demanat celebrar-la a Montserrat. Els organitzadors proposen «compartir un temps serè de recolliment i d'espiritualitat en aquests moments provats i durs per al nostre poble» i obert a tothom, «tinguin les creences religioses que tinguin».

En la convocatòria posen èmfasi en «el prolongat sofriment de les famílies durant aquests ja dos llargs anys» i amb «les nombroses persones que pateixen una injusta presó preventiva abusiva».

«Busquem llum i calor en aquests moments de tensa espera. No volem entrar en consideracions polítiques ni en anàlisis històriques», expliquen en un text que descriu les motivacions de la trobada.

Prem per veure més contingut per a tu