Segueix-nos a les xarxes socials:

Un petit grup segueix la crida a protestar contra el partidisme

Una trentena de persones exhibeix pancartes a l'inici de l'acte de Lledoners

Un petit grup segueix la crida a protestar contra el partidismeoscar bayona

Una trentena de persones, majoritàriament dels CDR, van fer acte de presència a l'inici de l'acte de JxCat a l'esplanada de Lledoners, ahir al vespre. Ho van fer per protestar contra el partidisme i criticar que no hi hagi unitat d'acció de les formacions independentistes i que es presentin separades a les eleccions generals de la setmana que ve.

No només hi havia membres dels CDR, sinó també de l'ANC i d'Òmnium, segons explicaven membres del grup. Majoritàriament eren veïns de Sant Joan de Vilatorrada. En les pancartes que exhibien s'hi podia llegir «estratègia unitària» i «vergonya de polítics». Aquesta última va generar crítiques i malestar entre alguns assistents a l'acte de JxCat, que van demanar que pensessin en els polítics que, precisament, estan reclosos al centre penitenciari. Les persones que ahir protestaven van assegurar que també serien presents a l'acte que farà ERC avui a l'esplanada que hi ha al costat de les instal·lacions penitenciàries i que la voluntat és també ser presents en altres actes de campanya de formacions independentistes a la comarca del Bages.

Membres del CDR que ahir van exhibir les pancartes de protesta també van dir que volen fer més accions a la comarca, més enllà de fer-se veure ens mítings dels propers dies.

La cap de llista per Barcelona a les eleccions generals, Laura Borràs, va parlar amb els CDR. De fet, Borràs va sortir a l'escenari, per fer la seva intervenció, amb un dels cartells del grup en què es podia llegir «Estratègia unitària», tot afirmant que estava d'acord amb aquesta reivindicació.

Prem per veure més contingut per a tu