Segueix-nos a les xarxes socials:

Comprovar la Loteria Nacional del dissabte 16 de novembre

Consulta aquí el número premiat

Comprovar la Loteria Nacional del dissabte 16 de novembre

El primer premi de la Loteria Nacional d'avui, dissabte 16 de novembre de 2019, és el 78.793 i els seus 600.000 euros han anat a parar a Gijón, Astúries. Al web de Regió7 i al seu apartat de sortejos pots saber al moment s'hi t'has convertit en milionari.

El sorteig de la Loteria Nacional és un dels més històrics i se celebra des del 1814. El primer premi està dotat amb 600.000 euros la sèrie i el segon, amb 120.000 euros. Tenen premi els qui encerten les 5 xifres dels números afortunats o també si tens aproximacions, centenes, extraccions o reintegraments.

Quan tenen lloc els sortejos de la Lotería Nacional?

Els sorteigs se celebren els dijous, a les 21 h, i els dissabtes, entre les 12 i les 14 h. Un cop se sap el número guanyador, aquest, igual que altres com la Bonoloto, els pots consultar al web de Regió7.

Per jugar-hi, es pot fer des de les administracions de loteria, la pàgina web de Loterías del Estado i altres plataformes.

A la secció de sortejos de Regió7 també pots comprovar els números premiats en altres jocs com la Primitiva, la Bonoloto, El Gordo, l'Euromillones.

Prem per veure més contingut per a tu