25 de desembre de 2019
25.12.2019

Disparen 15 balins al cap d'un gat

Va tornar a casa arrossegant-se i agonitzant després de dues setmanes desaparegut

26.12.2019 | 18:41
Disparen 15 balins al cap d'un gat

Nou cas de brutalitat amb animals domèstics. L'hem conegut avui gràcies a les xarxes socials. La propietària d'un gat ha denunciat que han disparat una quinzena de balins a la seva mascota. Feia dues setmanes que la gata, de nom Coqui, havia desaparegut de casa seva, a Pontevedra. La donaven per perduda, però el dia de Nadal va tornar a casa, arrossegant-se i agonitzant. La van portar d'urgències a una clínica veterinària, on li han salvat la vida.

"Va rebre entre 15 i 20 trets, tots al cap, havia d'estar acorralat d'alguna manera per rebre tants trets", expliquen responsables de la clínica al Diario de Pontevedra. Els veterinaris van poder extreure alguns dels balins, però altres projectils han quedat incrustats al crani del gat. Un dels balins li va entrar en un ull, provocant-li una infecció que obligarà a extirpar-li el globus ocular.

Ver esta publicación en Instagram

?? ZONA DE LÉREZ!!!!! Mucho cuidado con vuestros gatos, ayer apareció este gatiño lleno de heridas por culpa de una escopeta de balines, alguien de la zona se ensañó con él y piensan que lo han podido retener para dispararle. Por favor mucho cuidado con vuestros gatos ??. Ayudad a compartir para que llegue al máximo de personas posibles. Y desde aquí le mandamos mucho ánimo a su dueña y la animamos también a denunciar. Ojalá encuentren a la "persona" y pague por lo que ha hecho y sobre todo ojalá que TODAS las denuncias relacionadas con el maltrato animal se las tomasen más en serio para que NO PASEN COSAS COMO ESTAS. #noalmaltratoanimal @difusionfelinapontevedra

Una publicación compartida de FogarCan - Canceira de Poio (@canceiradepoio) elLa propietària de l'animal ha explicat en un post en el seu perfil de Facebook que denunciarà els fets.
Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit