Segueix-nos a les xarxes socials:

El Campus d'Igualada ofereix una jornada de portes obertes virtual

Aquest proper dissabte 23 de maig el Campus Universitari Igualada- UdL oferirà a totes les persones interessades la Jornada de Campus Oberts de manera virtual a través del web www.portesobertes.udl.cat, on es podran conèixer tots els detalls dels Graus que s'imparteixen al campus.

Cada titulació tindrà un horari de visita, i tindrà una presentació per part dels responsables dels centres. Les persones assistents podran interactuar amb el professorat per videoconferència o a través d'un xat.

El Campus Universitari Igualada-UdL ofereix els graus en Engi-nyeria Química, Organització Industrial i Logística, Administració i Direcció d'Empreses, que s'estrena amb 40 places disponibles, Tècniques d'Interacció Digital i Computació (TIDC), Infermeria, Fisioteràpia i Nutrició, i també els màsters en Enginyeria del Cuir -únic a Europa-, i un nou Màster en Simulació Clínica i Seguretat del Pacient. En tots els casos el Campus garanteix als alumnes pràctiques en empreses de cada sector. Des de la universitat es recomana incriure's amb antelació.

Prem per veure més contingut per a tu