Aquest proper dissabte 23 de maig el Campus Universitari Igualada- UdL oferirà a totes les persones interessades la Jornada de Campus Oberts de manera virtual a través del web www.portesobertes.udl.cat, on es podran conèixer tots els detalls dels Graus que s'imparteixen al campus.

Cada titulació tindrà un horari de visita, i tindrà una presentació per part dels responsables dels centres. Les persones assistents podran interactuar amb el professorat per videoconferència o a través d'un xat.

El Campus Universitari Igualada-UdL ofereix els graus en Engi-nyeria Química, Organització Industrial i Logística, Administració i Direcció d'Empreses, que s'estrena amb 40 places disponibles, Tècniques d'Interacció Digital i Computació (TIDC), Infermeria, Fisioteràpia i Nutrició, i també els màsters en Enginyeria del Cuir -únic a Europa-, i un nou Màster en Simulació Clínica i Seguretat del Pacient. En tots els casos el Campus garanteix als alumnes pràctiques en empreses de cada sector. Des de la universitat es recomana incriure's amb antelació.