José Ballester Llamazares (París, 1965) és el nou director territorial de BBVA a Catalunya, en substitució de Xavier Llinares, que passarà a ocupar el càrrec de director de Xarxa de Banca Comercial de BBVA a Espanya, amb dependència de Peio Belausteguigoitia, country manager de BBVA a Espanya.

El nou director territorial de Catalunya és diplomat en Ciències Empresarials i amb formació en CUNEF, Icade, Iese i Sant Elm Business School, i fa trenta anys que està vinculat a l'entitat, segons va informar l'entitat bancària en un comunicat.

Feia més de quatre anys que Ballester estava al capdavant de la Territorial Sud i ara passa a liderar la Territorial Catalunya, amb un volum de negoci proper als 100.000 milions d'euros, fet que suposa més del 25% del negoci de BBVA a Espanya.

D'altra banda, BBVA va nomenar com a nou director de xarxa de banca comercial a Espanya Xavier Llinares, el qual reportarà directament al responsable de BBVA a Espanya, Peio Belausteguigoitia. El nou director de xarxa de banca comercial substitueix Ignacio Pérez Caballero.