Sergi Perelló i Miró ha estat nomenat aquest dissabte secretari general de la Intersindical-CSC en substitució de Carles Sastre, històric militant de l'independentisme del país. El relleu, acordat en el Congrés Nacional del 2018, s'ha fet efectiu aquest matí durant el Consell Nacional del sindicat. Segons un comunicat de la Intersindical, "amb aquest canvi de secretari general el sindicat vol seguir treballant en la construcció de la república de la gent treballadora reforçant les estructures sectorials i territorials arreu dels Països Catalans, de manera que el sindicat es converteixi en una eina útil per a la defensa dels drets dels treballadors". Perelló és membre del Secretariat Nacional des del 2004.

Sergi Perelló i Miró va assumir la responsabilitat de ser el vicesecretari general de la Intersindical-CSC el 2013 i des del 2018 també és el portaveu del sindicat.

El fins ara secretari general de la Intersindical, Carles Sastre, és un històric militant de l'independentisme del nostre país, ha format part del Secretariat Nacional des de 2004, ocupant responsabilitats relacionades amb l'acció sindical i el 2013 va ser escollit secretari general en substitució d'Isabel Pallarés. Segons la Intersindical, en els darrers anys el sindicat ha experimentat el creixement més gran de la seva història amb altes quotes de representació, afiliació i incidència.