Segueix-nos a les xarxes socials:

El Ministeri d'Igualtat demana a les autonomies que tanquin els prostíbuls pels rebrots de coronavirus

Montero avisa per carta que els contagis en aquests entorns són «més difícils de rastrejar»

La ministra d'Igualtat, Irene Montero, ha enviat una carta a les autonomies per demanar que tanquin els prostíbuls pels rebrots de coronavirus. Montero reclama a les conselleries encarregades de les polítiques d'igualtat que "actuïn específicament" sobre aquests locals en línia amb les restriccions que ja s'estan adoptant a altres espais, com els locals d'oci nocturn.

En una entrevista a 'RNE' aquest divendres al matí, ha argumentat que les dones que exerceixen la prostitució estan en una situació d'encara "més vulnerabilitat" amb la pandèmia i ha afirmat que els brots que es generen en aquests entorns són "de més difícil rastreig". Montero ha dit que és "fonamental" que no es doni treva a "l'explotació sexual" i la "indústria proxeneta".

El PSC reclama al govern català que tanqui els prostíbuls

La diputada del PSC al Congrés i secretària de Polítiques Feministes de la formació, Sònia Guerra, ha reclamat el tancament dels prostíbuls de Catalunya per evitar contagis de covid-19. Ho ha demanat a través de Twitter després que la Junta de Castella-La Manxa hagi acordat tancar aquests establiments. "Què pensa fer el Govern?", ha preguntat Guerra, que ha apostat per abolir la prostitució.

Prem per veure més contingut per a tu