Segueix-nos a les xarxes socials:

«Crec que si prenen aquesta decisió és perquè no saben com fer-ho»

«Crec que si prenen aquesta decisió és perquè no saben com fer-ho»oscar bayona

Compartint el sentiment dels altres professionals amb qui va parlar ahir aquest diari, Isabel Santiago, encarregada de la Bodega Santo Domingo de Manresa, es dolia que «ara que començàvem a aixecar una mica el cap després del confinament, tornar a tancar quinze dies vol dir tornar a caure fins al fons. I no s'arreglarà en una setmana. Trigarem mesos a tornar a pujar», assegurava, perquè hi ha limitacions per la pandèmia i els caps de setmana no són tan potents com abans, a nivell de feina.

També com la resta, feia notar que en el seu cas han seguit fil per randa totes les mesures de seguretat. «La meitat de la capacitat, res a les barres... Hem tingut sort de tenir terrassa, però molts locals de Manresa no n'han tingut i aixecar el cap costa molt», es lamentava.

La sensació de sentir-se assenyalats injustament no la compartia. «Estem en una situació molt difícil. Està morint gent i crec que si prenen aquesta decisió és perquè no saben com fer-ho i tenen por, i sí que és cert, sigui per bé o per mal, que aquí s'ajunta la gent, tot i que no siguin més de sis».

Aquest establiment abaixarà la persiana perquè l'opció del menjar per emportar «no ens surt a compte».

Prem per veure més contingut per a tu