Segueix-nos a les xarxes socials:

«Ens acaba d'enfonsar, és desesperant perquè els deutes es van acumulant»

«Ens acaba d'enfonsar, és desesperant perquè els deutes es van acumulant»oscar bayona

«Això ens acaba d'enfonsar. És desesperant perquè els deutes es van acumulant i no sé com ens en sortirem», manifestava ahir Pilar Garcia, copropietària de la cafeteria-restaurant Las Vegas de Manresa. Insistia que «hem fet totes les mesures d'higiene i tot, i no crec que hagin hagut de tancar bars perquè s'infectin. Nosaltres hem treballat des del primer dia i no ens hem contaminat. Hem estat treballant bé i no crec que siguem una font de contagi». Afegia que «a Manresa hi va haver un cas només i va ser molt al principi». Dit això, valorava com «indiscriminada» la mesura dictada ahir pel Govern.

Garcia no creu que les mesures d'ajuda anunciades puguin compensar el tancament. «Tenim molt gènere a les neveres. L'altre cop també ens va enganxar un cap de setmana i amb totes les neveres plenes. Ara hi tornem. A més a més, en un cap de setmana en què sempre treballem perquè hi ha la Fira Mediterrània i comptàvem omplir amb el personal que hi ha. Això ens talla per complet».

Com a únic punt positiu esmentava que, a causa del confinament, es van preparar molt per fer menjar per emportar-se «i és el que mantindrem».

Prem per veure més contingut per a tu