27 de desembre de 2020
27.12.2020
Regió7

Els municipis on la tradició nadalenca és més arrelada no renuncien a les seves funcions

Aquí tens la llista de les diferents representacions dels Pastorets d'aquest any

26.12.2020 | 23:48
Representació dels Pastorets a Els Carlins del 2019

BAGES


Els Pastorets del Poble Nou s'han traslladat a l'església vella. Les funcions es fan avui i 3 de gener. Tindrà un format diferent i hi haurà un narrador que llegirà les escenes. I a la sala Els Carlins, es representen avui amb una versió reduïda i els dies 1, 2, 3 i 6 de gener, a les 6 de la tarda.

Cardona. La centenària representació, que escenifica el Grup de Teatre El Traspunt, es fa a l'Auditori Valentí Fuster. És una obra adaptada de 90 minuts amb onze personatges. Les properes funcions seran els dies 1 i 6 de gener, a 2/4 de 7 de la tarda.

Balsareny. La versió transgressora de l'obra nadalenca que representen el municipi bagenc tindrà lloc avui a les 4 de la tarda, i els dies 2, 3 i 10 de gener a 2/4 de 8 del vespre. El lloc, la Sala Sindicat.

Súria. Els Pastorets del teatre Foment Cultural mostren al públic la «vesió sinòptica» que va escriure Jaume Esquius. Es tracta d'una versió reduïda d'una hora i es representa avui, i els dies 1,2,3 i 6 de gener, a les 6 de la tarda.

BERGUEDÀ

Berga. Els tradicionals Pastorets de Serafí Pitarra, que aquest any tenen lloc excepcionalment al carrer, es representaran avui a partir de 2/4 de 6 de la tarda.

L'Ametlla de Merola. Aquest any es representen amb un concert de la música dels Pastorets de l'Ametlla, arranjada i dirigida per Sergi Cuenca, i entremig es realitza la lectura dramatitzada del guió. La darrera funció tindrà lloc aquesta tarda a 2/4 de 7, i en directe per streaming.

SOLSONÈS

Solsona. La versió reduïda dels Pastorets, que barreja l'acció en directe dels personatges principals a l'escenari amb una veu en off que recrea un somni, es podran veure avui i els dies 2, 3 i 6 de gener al Teatre Comarcal, a les 6 de la tarda.

ANOIA

Igualada. L'Esbart Igualadí fa sessions reduïdes de la funció dels Pastorets. Queda la d'avui i la del 3 de gener, a les 12 del migdia.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit