Segueix-nos a les xarxes socials:

Dues morts més per l'epidèmia el cap de setmana a Althaia

Trenta-tres persones han perdut la vida en centres assistencials de Manresa des de començament de mes

L'epidèmia de coronavirus manté una dolorosíssima afectació amb morts diàries als centres assistencials de Manresa. Ahir la Fundació Althaia va comunicar que dues persones més havien perdut la vida a causa de la covid.

Les defuncions es van produir durant el cap de setmana i han fet pujar de 248 a 250 el nombre de morts a Althaia. Una quantitat que sumada a les 107 morts per l'epidèmia que s'han produït a l'Hospital de Sant Andreu eleva a 357 les que hi ha hagut en centres assistencials de la ciutat des del març.

D'aquestes 357 morts, 33 han tingut lloc de des començament de mes. Va ser a mitjans de desembre quan es va creuar la frontera de les tres-centes morts i des de llavors la xifra continua augmentant i acostant-se cada cop més a una nova frontera: la de les quatre-centes víctimes en un degoteig de pèrdues de vides humanes que no s'atura.

A data d'ahir, les dades referents a l'afectació del coronavirus SARS-CoV-2 a la Fundació Althaia eren de 1.763 altes donades a pacients ingressats.

El nombre de pacients ingressats hores d'ara en l'àrea que Althaia dedica a la lluita contra la covid són 98. Cal remuntar-se a finals de desembre per trobar una xifra inferior al centenar de persones ingressades per coronavirus.

Prem per veure més contingut per a tu