Segueix-nos a les xarxes socials:

Desallotgen centenars de persones de la plaça dels Àngels de Barcelona, davant del Macba

S'han aixecat 13 actes per consum d'alcohol a la via pública i una dotzena per incompliment de mesures anticovid

Centenars de persones han estat desallotjades aquest dijous al vespre de la plaça dels Àngels, davant del Museu d'Art Contemporani de Barcelona (Macba), segons ha avançat 'Tot Barcelona' i han confirmat a l'ACN fonts policials. A més s'ha denunciat 13 persones per consum d'alcohol a la via pública i 12 per incompliment de mesures covid. És el resultat d'un operatiu conjunt de Mossos d'Esquadra i Guàrdia Urbana per controlar zones on des de fa uns dies es detecten concentracions considerables de gent que incompleix les normes sanitàries per controlar la pandèmia de la covid-19. Diferents punts de Ciutat Vella com el fossar de les Moreres o algunes places de Gràcia formen part d'aquestes zones de concentració habitual de persones.

El conseller d'Interior, Miquel Sàmper, explicava aquest migdia que Mossos d'Esquadra i Guàrdia Urbana iniciaven un dispositiu conjunt al barri del Born i altres zones de Barcelona per aturar la proliferació de 'botellons'. Els darrers caps de setmana s'han viscut situacions d'incompliments amb gent al carrer en grups i algunes sense mascareta.

El conseller ha afirmat que la "fatiga pandèmica" està portant a aquestes situacions en diferents punts del país i ha afegit que és especialment "escandalós" al Born. El comissari portaveu dels Mossos, Joan Carles Molinero, ha detallat que aquest dispositiu conjunt funciona des del 28 de febrer i s'allargarà durant diversos dies.

Prem per veure més contingut per a tu