Segueix-nos a les xarxes socials:

Íñigo Errejón nega haver agredit a un home de 67 anys i assegura que és una denuncia falsa

El líder de Más País s'ha defensat de les acusacions

Íñigo Errejón nega haver agredit a un home de 67 anys i assegura que és una denuncia falsamiguel ángel molina

El líder de Más País, Íñigo Errejón, ha assegurat aquest dimarts que la denúncia que va interposar un home de 67 anys el mes de maig passat en acusar-lo de donar-li una puntada de peu és "falsa" i ha negat "absolutament" que agredís a aquesta persona, que a més li va dirigir insults quan es va negar a fer-se una foto junts.

Un home de 67 anys va interposar una denúncia per aquesta suposada agressió en el barri madrileny de Lavapiés i que, després de diverses indagacions de recerca, la Policia Nacional ha remès a un jutjat de Plaza de Castella perquè avaluï el contingut de l'atestat.

En roda de premsa al Congrés, Errejón ha volgut ser "rotundament clar" sobre aquest assumpte i ha explicat que, com una figura pública, hi ha persones que li demanen fotos "gairebé sempre amb molt bon ànim", situacions en les quals "sempre" accedeix a fer-se la instantània.

En altres ocasions ha remarcat que aquesta sol·licitud no va ser per afany d'"amistat", sinó "tot el contrari" encara que la majoria de les vegades també opta per retratar-se amb la persona que li ho demana.

Van cridar-lo i insultar-lo

No obstant això, Errejón ha destacat que hi ha "situacions una mica incòmodes" en les quals decideix no fer-ho i que aquest va ser precisament el cas, atès que el mes passat dues persones li van demanar fer-se un 'selfie' i van començar a "cridar-li i insultar-lo" davant la seva negativa.

El líder de Més País ha assenyalat que ell manté el criteri de "no donar publicitat" a aquesta mena de situacions "desagradables", en entendre que "per desgràcia va en el càrrec", i va optar davant aquest incident pel qual faria la majoria, que és "marxar-se".

Finalment, Errejón ha reiterat que no va agredir a aquesta persona, que l'acusació que es dirigeix contra ell és "falsa" i que, "només faltaria", està a la disposició de "qualsevol informació oficial que se li requereixi".

Segons l'escrit de la denúncia, avançat per 'Okdiario', un home de 67 anys relata que la nit del 2 de maig en el barri de Lavapiés estava amb un amic en un bar i, quan va sortir del local, va reconèixer a Errejón entre un grup d'unes sis persones.

La versió del denunciant sosté que li va demanar fer-se una fotografia al costat del parlamentari i que aquest va declinar la proposta. En tornar a insistir-li perquè ho fes, aquest home va manifestar davant la Policia que Errejón li va propinar una puntada en la panxa i que es va quedar "bloquejat" davant la situació.

Prem per veure més contingut per a tu