Segueix-nos a les xarxes socials:

Detenen el fill de la dona assassinada a Ripoll i el segon jove es lliura a la policia

L’home que es va entregar va quedar en llibertat després de declarar davant els Mossos d’Esquadra

Mossos d’Esquadra van detenir ahir al migdia en una zona boscosa als voltants de Ripoll el fill de la dona de 47 anys assassinada a ganivetades diumenge a la capital del Ripollès i que és considerat el principal sospitós del crim.

El segon jove que els Mossos també buscaven per l’assassinat de la dona es va lliurar a la policia hores després del succés i va ser posat en llibertat, segons van informar a Efe fonts properes al cas.

La policia catalana va informar que el detingut era a la comissaria dels Mossos, a l’espera de passar en les hores següents a disposició judicial.

L’homicidi va tenir lloc diumenge cap a les 9 del matí en un pis de l’avinguda Ripollès de Ripoll, on els Mossos d’Esquadra van trobar malferida la víctima, una dona de 47 anys, que va morir poc després com a conseqüència de les ganivetades que va rebre.

Les fonts esmentades van explicar a Efe que, a última hora de la tarda de diumenge, el jove, al qual es buscava pels boscos del municipi juntament amb el fill de la víctima, es va lliurar a la comissaria dels Mossos a Ripoll.

El jove, que va declarar davant els agents que investiguen el cas, va quedar posteriorment en llibertat en entendre que no estava relacionat directament amb l’assassinat de la dona.

Prem per veure més contingut per a tu