Segueix-nos a les xarxes socials:

Miquel Fontanet | Llars de foc miq foc de Callús

«Qui té una llar de foc adormida li vol treure rendibilitat»

«Qui té una llar de foc adormida li vol treure rendibilitat»

L’augment del preu de l’energia elèctrica, de gas o gas-oil ha fet que s’hagin animat les vendes de llars de foc i l’interès per estufes de pèl·let, per exemple.

Com us ho feu per vendre llars de foc a més de 30 graus de temperatura com tenim aquests dies?

Nosaltres ara estem fent muntatges que s’han pactat el gener o fins i tot el desembre de l’any passat. Possiblement aquí no en vendrem cap, però d’aquí a 15 dies o 3 setmanes tindrem clients per muntar-les més endavant.

Clients que us han vist aquí?

No venim a vendre res. Ningú no marxarà d’aquí amb una llar de foc. Venim per donar-nos a conèixer i donar imatge.

Havien estat en una altra edició de l’ExpoBages?

No hi havíem vingut perquè el nostre producte costa de moure. Suposa un esforç portar això aquí. I per dos dies crèiem que no valia la pena. Aquest any hem deixat de fer la Fira de Solsona i hem vingut aquí. També per proximitat. Avui en dia la idea és no fer desplaçaments llargs, tot i que no ho podem evitar. Per això som aquí.Amb quines expectatives participen a la fira?De la fira sortirà el que en sortirà. Sabem que és un moment que les energies com el gas, el gas-oil i l’electricitat són molt cares. I molta gent ve cap al nostre ram. Gent que té una llar de foc adormida a casa i li vol donar rendibilitat, o bé aquella persona que pensa que li pot donar un benefici econòmic. A més a més nosaltres podem dissenyar el producte perquè quedi bé en un menjador. Nosaltres busquem les dues coses: foc i disseny. El foc és l’estalvi. No és un cost zero, però respecte a les energies tradicionals, que no sabem el preu que tindran l’any que ve, sí. El gas mateix s’ha doblat en un sol hivern.Què tiba més, la llenya o el pèl·let?La llenya es manté estable. El pèl·let té alts i baixos.

Prem per veure més contingut per a tu