Segueix-nos a les xarxes socials:

Queda suspesa la Conferència de Presidents de La Palma per l'atac miliar de Rússia contra Ucraïna

Sánchez participarà en la cimera europea d'aquesta tarda

Queda suspesa la Conferència de Presidents de La Palma per l'atac miliar de Rússia contra UcraïnaACN

Se suspèn la Conferència de Presidents que havia de tenir lloc demà divendres a La Palma per l'atac militar de Rússia contra Ucraïna, segons han informat fonts del Palau de la Moncloa. La trobada entre el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, i els caps dels executius autonòmics no se celebrarà davant la crisi a l'est d'Europa. El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ja havia anunciat feia dies que no hi assistiria. Sánchez ja havia anul·lat la seva participació en l'acte d'homenatge d'aquest dijous a l'illa per assistir a la cimera de líders de la Unió Europea (UE) convocada a Brussel·les per la crisi a Ucraïna.

"Ho suspenem tot", ha dit el ministre de Presidència, Félix Bolaños, en una entrevista a TVE. Ha concretat que se suspenen tots els actes previstos a La Palma, també l'homenatge d'aquesta tarda en el qual havien de participar els reis i una comissió mixta que s'havia de celebrar aquest matí.

Bolaños ha explicat que al matí es reunirà el Consell de Seguretat Nacional i que a la tarda Sánchez participarà en la cimera europea. A més, el govern espanyol ha declarat que Sánchez compareixerà al Congrés dimecres vinent a petició pròpia en el ple per informar sobre la crisi d'Ucraïna.

Prem per veure més contingut per a tu