Diverses persones han mort en el bombardeig registrat aquest matí al centre de la capital ucraïnesa, segons la portaveu del Departament de Situacions d'Emergència de KíivSvitlana Vodolaga, citada per l'agència de notícies Ukrinform. «Hi ha morts, hi ha ferits. Tindrem més detalls més tard. No puc donar una xifra, perquè encara s'està revisant», ha informat Vodolaga. Segons el diari Kyiv Independent, almenys hi ha hagut quatre explosions en el centre de la capital ucraïnesa aquest matí i es veuen columnes de fum en el centre de la ciutat.

L'alcalde de Kíiv, Vitaliy Klitschko, ha informat sobre les explosions en el districte de Shevchenkiv, ha confirmat a través de la xarxa Telegram que hi ha hagut múltiples explosions i que els serveis d'emergència s'han desplaçat als llocs afectats. «Múltiples explosions al districte de Shevchenkiv, al centre de la capital. Tots els serveis en marxa. Hi haurà detalls més tard», ha dit Vitali Klitschko en un breu missatge en el seu compte a Telegram. Anton Gerashchenko, assessor del Ministeri de l'Interior ucraïnès, ha assenyalat a través del seu compte en la xarxa social Twitter que «el centre de Kíiv ha estat atacat amb drons kamikazes». Segons l'agència ucraïnesa de notícies Ukrinform, diversos vehicles estan cremant en el lloc d'un dels impactes.

Les detonacions s'han produït al voltant de les 08.15 hora local (05.15 GMT). Les sirenes d'alerta aèria han sonat diverses desenes de minuts abans de les detonacions.

Els atacs es produeixen poc després que aquest cap de setmana es produís una explosió al pont que connecta Rússia amb la península de Crimea, uns fets dels quals Ucraïna no en va reclamar l'autoria, però sí que va celebrar.