Segueix-nos a les xarxes socials:

Artés per la Independència es presenta en públic dissabte que ve

Artés per la Independència, una assemblea territorial de l'Assemblea Nacional Catalana, es presentarà en públic aquest proper dissabte després d'haver-se constituït recentment. Segons han explicat des del moviment, la constitució és fruit de la unió de diversos esperits independentistes artesencs, alguns d'ells implicats a la passada iniciativa popular d'Artés Decideix i altres provinents d'altres entitats del municipi.

La presentació es farà dissabte a la plaça Vella d'Artés. A les onze del matí es penjarà l'estelada gegant, de 15 x 30 metres, i es farà una ballada de bastons. Es convida a tothom a assistir amb una estelada per tal de fer una fotografia conjunta. A la una del migdia, a Cal Sitges, es presentarà l'Assemblea Nacional Catalana a Artés i l'escriptor Enric Larreula farà una xerrada.

L'Assemblea té com a objectiu crear una base social estructurada en més de 240 assemblees territorials d'àmbit local de barris, districtes o municipis de més de 3000 habitants i d'àmbit comarcal en les zones menys poblades.

Prem per veure més contingut per a tu