Segueix-nos a les xarxes socials:

La processó de Manresa començarà quan es faci fosc perquè sigui més espectacular

Una dotzena de persones s'estrenaran portant la Macarena, que pesa 1.500 quilos Fa quatre mesos que assagen

La processó de Manresa començarà quan es faci fosc perquè sigui més espectaculararxiu/salvador redó

Armats, passos, silencis que només trenquen els aplaudiments dedicats a alguns participants a la processó, com la Macarena o l'admirada però inquietant Dansa de la Mort, tornaran a fer-se seus els principals carrers del Barri Antic i del centre de Manresa, demà amb la processó de Divendres Sant. Començarà a 2/4 de 9 del vespre, mitja hora més tard del que era habitual fins ara, perquè la nit doni més espectacularitat a la cerimònia. Amb la claror de dia no se'n podrien apreciar els detalls.

Els actes, però, ja començaran al matí. A les 9 hi haurà un viacrucis a l'interior de l'església de Sant Josep, al Poble Nou, i posteriorment a les 11 n'hi haurà un altre a la basílica de la Seu, on a 2/4 de 5 de la tarda hi haurà missa solemne.

També entre avui i demà al matí tots els passos que participaran a la processó ja s'aniran traslladant a la Seu, tret del de la confraria del Natzarè i el de la Mare de Deu de la Bona Mort. El primer es podrà veure demà al matí al vestíbul de de Ca la Buresa, i el segon estarà exposat a la casa Rius-Pastor, al carrer de Jaume I, 1. Demà a les 6 de la tarda els Armats recolliran els passos i els acompanyaran a la Seu.

Prem per veure més contingut per a tu