Segueix-nos a les xarxes socials:

Sant Vicenç proposa els quatre noms per batejar l'auditori de la biblioteca

Dimarts s'obre el procés de votació popular, que estarà actiu fins al 18 de juliol en diferents espais

Sant Vicenç posarà en marxa demà el procés per poder votar el nom que es posarà a l'auditori de la futura biblioteca que s'està construint a la plaça Clavé.

Una comissió formada per representants de les entitats i els grups municipals ha concretat els noms dels quatre personatges finalistes. A partir de demà i fins al proper 18 de juliol tots els veïns i veïnes tindran l'oportunitat d'escollir el nom d'un espai que tindrà capacitat per a 180 persones.

La comissió ha escollit quatre persones, tres de les quals són dones, que han tingut un paper rellevant a la vida cultural i associativa de Sant Vicenç. El promotor cultural i social Pere Vall; la bibliotecària i promotora cultural Maria Carme Grauvilardell; la pianista internacional Marina Rodríguez; i la professora i promotora cultural Laura Suau, són els noms dels quatre personatges que se sotmetran a votació.

A partir del 8 de juliol i fins al proper dia 18, coincidint amb els dies centrals de la festa major d'estiu, s'habilitaran urnes a l'OAC i a la Biblioteca Municipal. També es podrà votar a través de la pàgina web municipal (www.svc.cat). A més, divendres es farà una acció al mercat per donar a conèixer la iniciativa popular i sumar més vots. I el dissabte i diumenge de festa major es muntarà una carpa a la plaça de l'Ajuntament coincidint amb els actes del cap de setmana. En aquests diferents espais es detallarà la trajectòria de cadascuna de les quatre persones finalistes.

Prem per veure més contingut per a tu