La Plataforma de Suport a la Mineria i l´Activitat Industrial del Bages ha signat un conveni de col·laboració amb la Fundació Universitària del Bages (FUB) amb l´objectiu d´establir un marc estable de relacions per desenvolupar accions d´assessorament conjunt així com iniciatives de suport a la industria minera de la Comarca del Bages, a fi de que continuï sent el motor econòmic i de desenvolupament social al territori. El conveni també regula l´ús de sales i espais de la institució universitària per a la realització de les activitats de Promineria.

La formalització de l´acord va tenir lloc aquest dimecres, 12 de novembre, a la seu de la FUB ,en un acte del qual en va prendre part la junta directiva de Promineria, encapçalada pel seu president, Esteve Pintó, i el director general de la Fundació Universitària del Bages, Valentí Martínez.

Amb aquest acord, Promineria i FUB es comprometen a col·laborar en el desenvolupament de jornades, tallers, cursos i altres esdeveniments d´interès comú que organitzi una o altra entitat així com oferir ajuda en temes d´assessorament. En virtut del conveni la FUB també posa a disposició de Promineria espais com la sala d´actes o de reunions per a la realització de les seves activitats.