Segueix-nos a les xarxes socials:

Cardona prepara les obres per estabilitzar el terreny del nou camp de futbol

L'espai ja s'ha deixat net d'instal·lacions annexes

Cardona prepara les obres per estabilitzar el terreny del nou camp de futbolREGIO7

Cardona emprendrà en les properes setmanes un dels projectes clau per poder disposar a final d'aquest any o principi del vinent del nou camp de futbol. Es tracta dels treballs d'estabilització del terreny on ja hi havia fins ara el terreny de joc i que acollirà el nou equipament, ja que és una àrea que en un dels extrems té problemes de petits moviments en el subsòl, que ja estaven detectats i dels que es va analitzar tant l'origen com la solució a aplicar-hi abans de la redacció del projecte.

En els darrers mesos s'ha estat treballant en l'enderroc de tot un seguit d'instal·lacions annexes al camp per deixar l'espai net, i ara es procedirà a aquesta intervenció de fixació, de la qual l'Ajuntament ja ha aprovat l'adjudicació provisional de les obres.

El projecte d'estabilització dels terrenys del camp d'esports ha estat elaborat per l'estudi Baena i Casamor Arquitectes i serà executat per l'empresa Cifreat. Les obres consistiran en la construcció d'un mur de contenció, d'uns 40 metres de llarg, que estabilitzarà el marge sud-sud-est del camp de futbol. Aquesta pantalla de contenció estarà formada per una sèrie de pilots de formigó amb profunditat variable d'entre 6 i 14 metres.

Prem per veure més contingut per a tu