Segueix-nos a les xarxes socials:

L'ajuntament de Navàs penjarà la bandera de l'arc de Sant Martí

Onejarà per primera vegada al balcó del consistori el proper diumenge 28 de juny en el marc del dia de l'alliberament Lèsbic, Gai, Bisexual i Transexual

L'ajuntament de Navàs penjarà la bandera de l'arc de Sant MartíAJ Navàs

La bandera amb els colors de l´arc de Sant Martí onejarà per primera vegada al balcó de l´Ajuntament de Navàs aquest diumenge 28 de juny en el marc del dia de l'alliberament Lèsbic, Gai, Bisexual i Transexual. La iniciativa es repetirà cada any i la bandera lluirà també el 17 de maig, dia internacional contra la LGTBfòbia.

L´Ajuntament de Navàs se suma així a la iniciativa de molts ajuntaments i altres institucions del País que fan onejar la bandera de l´arc de Sant Martí en aquestes dates assenyalades.

El nou govern de Navàs vol a aplicar properament mesures per aconseguir que el municipi esdevingui territori per la diversitat sexual i es compromet a implementar aquells aspectes de la Llei 11/2014, del 10 d'octubre, per a garantir els drets de lesbianes, gais, bisexuals, trangèneres i intersexuals i per a eradicar l'homofòbia, la bifòbia i la transfòbia, que siguin aplicables a nivell municipal.

En aquest sentit, el govern es compromet a presentar un full de ruta sobre els àmbits d'actuació prioritaris en aquesta matèria. Conscients de la rellevància de l´assumpte es facilitaran els mecanismes de participació ciutadana necessaris per a fer partícip a la ciutadania d´aquestes actuacions, convençuts que només amb la conscienciació col·lectiva es faran passos importants en la conquesta de drets civils de la població LGTB.

Prem per veure més contingut per a tu